
Franchise
Vill du bli en del av Krubberiet?
Franchisemodeller
Krubberiet erbjuder fyra olika franchisemodeller att välja bland.
Dessa är anpassade för du skall finna en modell som passar just dig.
Krubberiet Mini
Krubberiet Mini är den minsta modellen och består utav en konceptualiserad mobil försäljningsvagn. Vagnen går i Krubberiets design och är anpassad för mindre verksamhet, med smarta lösningar för bl.a kylutrymmen och brödförvaring.
Krubberiet Standard
Krubberiet Standard är vår befintliga modell och erbjuder ett mobilt och konceptualiserat gourmetgatukök. Gatuköket är ett fullt utrustad kök och har möjlighet att kopplas till avlopp. Storlekarna på gatuköken börjar från 3m x 2,5m (7kvm).
Krubberiet Grande
Denna modell är fullt anpassningsbar och ämnad för befintliga lokaler med sittplatser. Konceptualisering sker enligt Krubberiets design och meny.
Krubberiet Custom
Hur startar jag mitt egna Krubberiet Gourmetgatukök?
Börja med att skicka in en utförlig ansökan.
1. Vi går igenom ansökan och din profil
2. Vi kallar dig på intervju och initierar dig för vårt koncept och våra modeller.
3. Andra intervju, du har som blivande franchisetagare beslutat dig för gå vidare i ärendet. Vi presenterar avtal och villkor, offerter etc.
4. Tredje intervjun, ett avtal skrivs.
5. Du öppnar ditt bolag.
6. Utbildning och praktik drar igång för dig och dina ev. medarbetare
7. Du öppnar ditt alldeles egna Krubberiet Gourmetgatukök.
Intresseanmälan
Vanliga frågor
Initialt är det viktigt att personkemin stämmer och att du är representativ för vårt koncept.
Krubberiet erbjuder förlöpande support och stöd. Du som franchisetagare är den drivande i din verksamhet.
För närvarande är Krubberiet tillgängligt för franchise i hela Storstockholm. Då vi erbjuder flertalet modeller är vi säkra på att du kommer hitta något som passar just dig! Allt från mobila vagnar, gatukök till mindre lokaler anpassar vi till vårt koncept.
Vi går även efter divisen – har du platsen, har vi gatuköket!
Krubberiet ser gärna att du som franchisetagare expanderar och driver flertalet enheter/modeller!
Du som franchisetagare genomgår en utbildning som ger dig kunskap kring råvaror och tillagning, order- och inköpsmönster samt hygien och sanitet. Krubberiet följer upp din utbildning och finns därefter även tillgängligt för daglig support.
Policydokument samt utförliga arbetsbeskrivningar tillhandahålles och finns i varje enhet.
En stark tro på Krubberiets koncept och ett gastronomiskt intresse är en förutsättning! Du finner glädje i sälj, service och människor! Din insats avspeglar avkastningen!
Nej, eftersom Krubberiet är ett färdigt koncept lämnas inget utrymme för ändringar gällande meny samt design etc. Däremot värdesätts all sorts input och väsentlig information som utvecklar din verksamhet och Krubberiet i sin helhet.
Låter det som om Krubberiet är något för dig?!
Vi hoppas verkligen det! Vill du bli en del av Sveriges nya Gourmetgatu-kökskedja,
tveka inte att höra dig!